SNABBT, SMIDIGT och SÄKERT!

När ni gör ett konto hos oss på väggdesign.com skapas automatiskt ett paysonkonto med samma mejladress och lösen. Lägger era varor i kundvagnen och välj betalningssätt. 1. Kontoöverföring eller kreditkort. 2. Betala med faktura. Logga in med samma mejladress och lösen som innan och betala. 

Handla, betala och skicka pengar tryggt på nätet

Med Payson kan du sköta alla dina betalningar på ett säkert och smidigt sätt. Du behöver aldrig lämna ut känsliga uppgifter till någon och kan välja att skicka pengar till valfri e-postadress eller e-butik. Payson samarbetar med Visa, MasterCard och internetbanker. Payson erbjuder också en fakturatjänst. Dessutom har du tillgång till Paysons svenska kundtjänst.

 

Om Paysonfaktura

”Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer.

Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. 

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer.

Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.”


Varukorg

Inga produkter

Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

 

Till kassan