Leverans

Varan skickas med posten eller dhl inom 24 timmar, på vardagar förutom tavlor som skickas ut en gång i veckan. Mindre paket skickas med posten. Större paket skickas med dhl till närmsta dhl servicepoint, tex en mataffär eller spelombud. Om leveranstiden av någon anledning skulle ta längre tid skriver vi ut det på hemsidan.


Garantier

Skulle varan vara defekt på något sätt, ersätter vi den och era fraktkostnader för att skicka tillbaka varan till oss. Fyll i retursedeln och skicka med den i paketet, när vi mottagit varan igen, skickas en ny. För att detta ska gälla får inte varan vara använd. Finns det synliga skador på paketet måste detta medelas till transportören. 

Vi erbjuder öppet köp på våra produkter.

”Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar

från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning eller liknande förpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”

Detta gäller inte "egna texter" eftersom dom är personligt gjorda.

Fyll i retursedeln och skicka med den i paketet

Innan varan skickas tillbaka kan ni kontakta oss för mer information.

 


Varukorg

Inga produkter

Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

 

Till kassan